Vénhajó Társasklub


Budapest egyik legszebb étterme, a csodálatos környezetben található „Vénhajó” a Kossuth Múzeumhajó fedélzetén, a Lánchíd mellett, a Budai várral szemben várja társaságra vágyó vendégeit a Dunán. Köztudott, hogy egyre több az olyan ember, aki már majdnem mindent elért az életben – egyet kivéve. S ez az egy nem más, mint a MÁSIK.

A MÁSIK, akivel megosztható az öröm és a bánat, a siker és a kudarc. Akivel jó együtt lenni moziban vagy színházban, utazáskor vagy éppen az ágyban. Igen ám, de azt a bizonyos másikat nem könnyű megtalálni. Ugyebár ismerkedni az utcán nem illik, az uszodában kínos, a cégrendezvényeken, netán a netes- vagy újsághirdetéseken keresztül túl kockázatos. Nézzük például az utóbbit: a leírt vagy elhangzott szavak alapján az ember elképzeli a másikat s akkor… Az első randevún Schwarzenegger helyett megérkezik Quasimodo, Sharon Stone helyett a János vitézből a rút mostoha.

Nos, a félreértések elkerülése, és a kockázatmentes ismerkedési lehetőségek érdekében hamarosan létrehozzuk a Vénhajó Társasklubot, amelybe mindenki, aki elmúlt 18 éves beléphet, és aki úgy érzi, hogy már majdnem mindent és mindenkit elért és megtalált – kivéve azt a MÁSIKAT.

A Vénhajó Társasklub egy később meghatározandó időpontokban tartja összejöveteleit, este 19 órától a Kossuth Múzeumhajó* fedélzetén. Címünk: Vénhajó Étterem, Budapest V., Vigadó tér 2-es kikötő (a Lánchíd pesti oldalán, az Inter-Continental szálloda előtti partszakaszon). A klub tagjai számára a belépés ingyenes lesz, csupán egy kötelező, ám rendkívül kedvezményes italcsomagot kell megrendelniük.

Az italcsomag 1 fő részére, 3 órára: 3.300.- Ft, amely korlátlan italfogyasztás jelent a következő italokból:

 • csapolt Dreher sör
 • szénsavas üdítőitalok (cola, cola light, Canada dry, tonic, narancs, 7 up)
 • rostos üdítőitalok (narancslé, almalé, ananászlé, őszibaracklé, ice tea barackos-citromos/)
 • Szentkirályi ásványvíz, mentes-savas
 • Tokaji Furmint (minőségi száraz fehérbor)
 • Hilltop Prémium Merlot (minőségi száraz vörösbor)
 • Hilltop Merlot Rosé (minőségi száraz rosébor)
 • kávé, tea

*A hajó nem hagyja el a kikötőt, tehát bárkinek bármikor módja van a „menekülésre”!

A klubvezetés legfontosabb feladata, hogy tagjaink a lehető legjobban érezzék magukat, miközben megtalálják azt a bizonyos MÁSIKAT. Lehet, hogy a nagy Ő éppen ma jön el, vagy már a múlt héten is ott ült az asztalnál s hallgatta kedvenc slágerét? Ki tudja… Legyen egy kicsit rejtélyes ez a klub, hiszen a legtöbb ember is csupa rejtély. Ahogy a régi sláger mondja: „Rejtély, ez a szív egy nagy titok…”

A tagsági díj fél évre előre láthatóan nettó 48.000.- forint lesz, mely a következőket foglalja magában:

 • névre szóló, számozott, másra át nem ruházható klubkártya,
 • díjtalan belépés a klub helyiségébe,
 • díjtalan betekintés a klub fényképes és videós adatbázisába,
 • kedvezményes részvétel a klub által szervezett programokon (színház- és kabarélátogatás, bel- és külföldi utak, talk show-k stb.).